Smart recruitment sites voor Carerix-klanten

Ontwikkeling van een nieuwe website formule op basis van WordPress

De recruitment en detachering software van Carerix behoort tot de meest gebruikte oplossingen voor arbeidsbemiddelaars en corporate HR afdelingen. Duizenden recruiters, intercedenten en detacheerders beheren tienduizenden vacatures en verwerken honderduizenden reacties van kandidaten via de applicaties van Carerix. Om de vacatures te ontsluiten via het web en sollicitaties te ontvangen, heeft vrijwel iedere Carerix-klant behoefte aan een vacaturewebsite. Carerix biedt een formule-website die door Talmark is ontwikkeld op basis van WordPress.

Smart Recruitment Sites 

Om een professionele ‘Carerix connected’ vacaturesite toegankelijk te maken voor organisaties met een beperkt budget, ontwikkelden wij een websiteformule genaamd Smart Recruitment Sites by Carerix, kortweg: SRSx. De websiteformule bestaat uit een herbruikbaar stramien waarin de Carerix-klant de beschikking krijgt over een professioneel vormgegeven, responsive website. Vacatures komen direct uit de Carerix-applicatie en sollicitaties worden direct weggeschreven in het systeem. Daarnaast beschikt de website over alle relevante functionaliteit die van een moderne career site verwacht mag worden. De slimme onderliggende structuur van de SRSx-formule stelt ons in staat om in slechts enkele dagen tijd een site vorm te geven, in te richten en te lanceren. Hierdoor kan Carerix de sites tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden aan haar klanten, zonder concessies te doen in kwaliteit.

Optimaal op elk scherm

De SRSx-sites zijn ontwikkeld op basis van adaptive methodieken. Hierdoor heeft de bezoeker altijd een optimale bezoekerservaring. Of hij nu gebruik maakt van een PC, Mac, tablet of smartphone. De presentatie van het bureau of de werkgevers ziet er altijd aantrekkelijk en scherp uit. Vacatures zijn eenvoudig doorzoekbaar en op een prettige manier te lezen. En de sollicitatiemogelijkheid past zich moeiteloos aan aan het toestel van de bezoeker.

Content management met WordPress

Voor de SRSx-formule hebben we gekozen voor het WordPress-content management platform (CMS). Dit CMS is een wereldwijd veelgeprezen systeem met een hoge gebruiksvriendelijkheid en goede eigenschappen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Voor de SRSx-formule ontwikkelden wij een speciale Carerix-connector. Hiermee kunnen razendsnel websites gekoppeld worden met de Carerix-applicatie. Klanten profiteren van de kracht van WordPress met de kwaliteit van Carerix, verenigd in een professionele website.

Top