‘HR vendor management meets job portal’

Robbert Speet | 14 mei 20169

Vacaturesites gekoppeld met VMS software van Nétive

Talmark heeft een nieuwe job portal oplossing ontwikkeld, gekoppeld met de software van Nétive. De job portal biedt naast alle kenmerken van een moderne recruitment website de voordelen van één platform om alle vacatures en opdrachten, vast en flex, te ontsluiten en te koppelen met het proces van inhuren en contracteren.

De volgende stap in vendor management

Met de flexibilisering van de arbeidsmarkt is HR vendor management een echt specialisme geworden. Een Vendor Management Systeem (VMS) helpt organisaties om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. De software van Nétive behoort tot de koplopers in dit segment. Tal van vooraanstaande bedrijven en instellingen ‘managen’ de inhuur voor hun vacatures en opdrachten via de software van Nétive.

Websiteformule Nétive connected

Talmark heeft nu een websiteformule om gebruikers van de Nétive software een volwaardige vacaturesite te kunnen bieden. De website biedt als vanzelfsprekend de mogelijkheid om realtime vacatures en opdrachten uit de applicatie in te laden en via zoekfuncties en lijstweergaven toegankelijk te maken. Ook kunnen sollicitaties voor vaste functies en reacties van intermediairs voor flex-opdrachten direct via de site worden ingegeven. Deze komen uiteraard binnen in de Nétive-applicatie van de inhuurdesk van de betreffende organisatie.

Naast dit kernproces biedt de websiteformule:

  • Responsive design, geschikt voor pc, tablet en smartphone
  • Eigentijdse webdesigns
  • Mogelijkheden voor employer branding
  • Optimalisatie voor zoekmachines
  • Breed scala van features voor een compleet job portal
  • Gebruiksvriendelijk content management gebaseerd op .NET technologie van Microsoft

Van modulaire job portal tot volledige custom careerportal

De websiteformule bestaat uit een modulair samen te stellen basissite. In iedere huisstijl, rijkelijk te voorzien van content en zeer compleet qua functionaliteit. De basissite is beschikbaar tegen een aantrekkelijke setup prijs en een maandelijkse fee voor SLA, updates en webhosting. We bieden dus naast een moderne website, complete ontzorging.

Bovendien is de website snel in te zetten, zo nodig is binnen een week een eerste release realiseerbaar.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om met maatwerk een volledige custom career portal gekoppeld met Nétive in te richten. Meer weten? Neem contact op met Nétive of Talmark.

Top