Persbericht: Concepts2Go en HRLinkIt lanceren Talmark

Ricardo Risamasu | 9 juni 201512

Eerste bureau in Benelux dat alle disciplines digital talent acquisition combineert

Nieuwegein, 8 juni 2015 – Digitaal communicatiebureau Concepts2Go lanceert Talmark als nieuw HR-label. Het bureau voegt na RISE nu ook de uitgebreide IT-expertise toe van het Belgische HRLinkIT, waarmee het in België al enkele jaren succesvol de markt bedient. Talmark richt zich volledig op digitale arbeidsmarktcommunicatie of talent acquisition marketing. Het merendeel van de activiteiten binnen Concepts2Go wordt voortgezet onder Talmark.

De wereld verandert. De arbeidsmarkt digitaliseert, terwijl de economie aantrekt en er krapte ontstaat. Verbinden van het juiste talent wordt steeds ingewikkelder. Dat vraagt om een andere HR-aanpak. Daarom hebben Concepts2Go en het Belgische HRLinkIt de handen ineen geslagen. HRLinkIT is sinds de oprichting in 2001 gefocust op HR. Samen zijn de bureaus enige tijd succesvol actief in de Belgische markt en vanaf heden bedienen zij als Talmark ook de Nederlandse markt voor talent acquisition marketing.

Digitalisering arbeidsmarkt

Waar Concepts2Go sterk is aan de ‘voorkant’ is de voornaamste expertise van HRLinkIT de back-end, de processen en systemen. “Met de expertise van onze Belgische collega’s is nadrukkelijk de IT-component toegevoegd aan onze dienstverlening”, zegt Ricardo Risamasu, directielid bij Talmark. De ontwikkelingen in HR volgen steeds meer die van de digitale marketing. De customer journey, customer experience en branding in bredere zin zijn leidend. Daar springt Talmark op in. “Hoe oriënteren professionals zich tegenwoordig op de arbeidsmarkt? Dat vergt een integrale aanpak, waarbij HR samenvloeit metmarketing, branding én IT.”

Eén aanspreekpunt voor alle disciplines

Met diverse digitale hulpmiddelen staat Talmark intermediairs en ambitieuze werkgevers bij. In Nederland bedient Talmark organisaties als TenneT, ANWB, TriFinance, Yacht, Beljon+Westerterp en Compagnon. De vestiging in België werkt onder meer voor Arcadis, Adecco en USG. Het bureau, dat in Nederland en België werkt met twintig man, werkt niet alleen aan employer branding en wervingscampagnes, maar heeft ook nadrukkelijk oog voor recruitmentsites, het recruitmentproces, systemen en managementinformatie. Talmark is de ‘one-stop-shop’ voor talent acquisition marketing. “We beschikken ook over een eigen analytics-tool, waarmee we op een online dashboard in een oogopslag zien uit welke kanalen de kandidaten en aangenomen medewerkers komen. Kortom: we hebben alles disciplines in huis om intermediairs en werkgevers optimaal te helpen met het duurzaam verbinden van talent.”

Top