Careermaker recruitment site en merk

Met de nieuwste zoektechnologie van Talmark

11

Als je als organisatie het woord ambitie centraal stelt dan schept dat verplichtingen. In het concept achter de nieuwe website hebben we samen met Careermaker als centrale boodschap gekozen voor: AMBITIE BEGINT BIJ JEZELF. HET REALISEREN ERVAN START BIJ CAREERMAKER. En deze boodschap zien we terug in een strakke, sfeervolle nieuwe website vol met eigentijdse features.

Mensen met ambitie

In de site spelen de mensen van Careermaker zelf een hoofdrol. Zij presenteren zich met hun ambitie en tonen de dynamiek van een jong en gedreven team. De vestigingen en locaties van Careermaker vormen het decor. De onderscheidende huisstijlkleuren zorgen voor een opvallend design. Talmark tekende niet alleen voor concept en design maar tevens voor uitbreiding van het logo met een beeldmerk.

Jobs zoeken en reageren

De site bevat de nieuwste zoektechnologie van Talmark. Bezoekers kunnen via diverse zoekfilters en via trefwoorden razendsnel zoeken in het actuele vacaturebestand. Vacatures worden in een fraai overzicht weergegeven en het toevoegen/uitzetten van zoekcriteria is kinderspel. Elke vacature is bovendien voorzien van een foto. Dit zorgt voor een prettige intuïtieve presentatie. Vacatures kunnen in een favorietenlijst worden opgeslagen. Reageren kan eenvoudig met een kort sollicitatieformulier. Heb je al eerder gesolliciteerd dan hoef je alleen maar even in te loggen. Ook via smartphone is het zoeken en reageren snel en eenvoudig. De site is volledig geïntegreerd met Carerix zodat ook het interne werkproces razendsnel verloopt. Sollicitanten kunnen ook nog precies zien hoever de procedure van een vacature is gevorderd.

Andere toepassingen

In de site maken we slim gebruik van Google Maps technologie. Zo kun je vacatures op de kaart van Nederland zien en direct bepalen wat je reistijd en reisafstand is. Daarnaast biedt Careermaker een handige tool voor mogelijke opdrachtgevers om de juiste recruitmentdiensten te selecteren, passend bij een wervingsvraagstuk.

Bezoek de site van Careermaker

Top