Connect: Mensenwerk in techniek in beeld

Krachtige uitstraling voor technisch bemiddelaar

16

Connect is de verbinding tussen bedrijven die op zoek zijn naar technische specialisten die op zoek zijn naar een tijdelijke job, een vaste baan of een zzp-opdracht. Het succesvolle bedrijf had daarbij behoefte aan een partner die niet alleen een krachtig communicatieconcept kan creëren, maar ook een website kan koppelen aan een complexe backoffice.

Echte technisch specialisten in de hoofdrol

In het communicatieconcept staan echt medewerkers, echte klanten en echte consultants van Connect in de spotlight. In een filmische setting presenteren zij zichzelf en laten zien hoe de persoonlijke aanpak van Connect werkt in de praktijk. Talmark verzorgd niet alleen de communicatiestrategie en het concept, maar ook de gehele productie van fotografie en video.

Backoffice vernieuwing en webkoppeling

De specialisten van Talmark hebben bij Connect het automatiseringsproces rond de bemiddeling in kaart gebracht en een vernieuwingsplan opgesteld. Dit plan is vervolgens geëffectueerd en inmiddels gelanceerd. Het verbeterde interne proces is vervolgens naadloos gekoppeld met de nieuwe website. Vacatures worden direct gepubliceerd. Sollicitaties en aanmeldingen komen direct in het bestand. En terugkerende kandidaten kunnen eenvoudig inloggen om hun profielgegevens te beheren en hun voorkeuren aan te passen.

Connect ervaart de kracht van Talmark

Met het vermogen van Talmark om zowel de interne (IT) processen als de externe marketing en communicatie te verbinden in één formule, ervaart Connect het gemak van een totaaloplossing via één partner.

Kijk voor meer informatie op connect.nl.

Top