Exellys - Excellent employer brand en talent acquisition

Bridging ambition to excellence.

13

Getalenteerde IT graduates zoeken en vinden is als de spreekwoordelijke speld in een hooiberg. En het aannemen van deze mensen is slechts het begin. Exellys slaat de brug tussen getalenteerde IT-talenten en ambitieuze bedrijven. Exellys focust zich op het aantrekken van jong talent en zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen: ‘nurture them towards excellence’. 

Talmark heeft de belangrijke waarden en associaties van Exellys als werkgever weten te vertalen naar een onderscheidend employer brand. Jong en ambitieus IT-talent voelen zich aangetrokken tot het aanbod en de boodschap van Exellys. 'Bridging ambition to excellence'. 

Cinemagraphs

In de website hebben wij op de homepage cinemagraphs ingezet en ook video vervult een voorname rol op de belangrijkste pagina’s van de website. En niet zomaar video; De bezoeker wordt rechtstreeks aangesproken door een van de mensen van Exellys en rondgeleid in de wereld van de IT-talenten die eerder kozen voor Exellys.

Onze rol

De rol van Talmark beperkte zich niet tot het communicatieconcept en design. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe talent platform dat is gekoppeld met Carerix en met CMS2GO en is voorbereid op koppeling met marketing automation. Talmark helpt Exellys met de uitrol van het nieuwe concept.

Bezoek de website van Exellys en beleef het resultaat.

Top