Portaalsite voor XPE-Group

Oplossing voor professional staffing en outsourcing services

10

XPE Group is een HR-dienstverlener, onderverdeeld in gespecialiseerde business units. Adecco ontwikkelde de laatste jaren wereldwijd een belangrijk deel van haar activiteiten in professional staffing en outsourcing services. XPE maakt sinds 2009 deel uit van de Adecco Group, wereldleider in HR solutions.

De klant over de samenwerking met HRlinkIT(initiatiefnemer Talmark).

XPE werkt al enkele jaren samen met HRlinkIT aan de uitbouw van de corporate HR recruitment tool en database. Focus ligt hier vooral op HR data analytics, KPI reporting, procesverbetering en koppeling met websites. Voor ons is HRlinkIT in die tijd gegroeid van it supplier tot een strategische technische partner, die ons intensief begeleidt in onze bedrijfsontwikkeling.

De specifieke kennis van de HR sector en meer nadrukkelijk project sourcing markt is één van de grote sterktes van HRlinkIT. De snelheid van communicatie en output is bij de beste in de markt. Overleg gebeurt to the point en in wederzijds vertrouwen. Oprechte en duidelijke feedback is immers één van de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking en projectontwikkeling.

Bij de opbouw van de candidate portals voor onze verschillende huismerken, zat HRlinkIT van opzet tot aflevering mee in de project cockpit. Naast het technisch framework, hebben ze ook oog voor de arbeidsmarktonwikkelingen en technische evoluties op langere termijn. Vandaag zijn de kandidaat portals in productie, maar we blijven samen op langere termijn bouwen aan een dynamisch communicatie platform dat interactief en informatief is voor al onze experts.

Top