House of Talents: Success is an attitude

Kickoff voor Sales Talents met concept 'Born to be sales'

11

Vanuit een bestaande relatie op het gebied van recruitment proces, recruitment software en management informatie heeft House of Talents Talmark gevraagd om ook de websites van deze succesvolle bemiddelaar te vernieuwen. Het label Sales Talents vormde hierbij de aftrap.

Eén oplossing voor vijf labels

Naast het vakgebied Sales richt House of Talents zich op Finance, HR, Executives en Care. De wens was om met één oplossing voor elk van de vakgebieden een nieuwe, tweetalige site te realiseren. Binnen elk label moest er ruimte zijn voor een eigen invulling van  concept, inhoud en proces. 

Herkenbare signature met eigen karakter

Door individueel per label met de verantwoordelijke business managers te starten, hebben we in eerste instantie een beeld gecreëerd van de kenmerken per merk, doelmarkten en drivers. Daarna hebben we eerst per label een creatief concept en contentplan ontwikkeld. Dit hebben we toegepast in een websitemodel dat duidelijk een House of Talents-stijl heeft, maar ruimte laat om de individuele labels hun eigen verhaal te etaleren. 

Responsive, gekoppeld en geoptimaliseerd

Onze creatieve concepten zijn uitstekend ontvangen en direct breder vertaald in de marketing binnen het bedrijf. Het communicatieconcept voor Sales Talents is 'Born to be Sales'.  De tagline 'Success is an attitude' is een nieuw motto binnen de hele groep. De nieuwe website van Sales Talents is inmiddels gelanceerd. De technologie is gebaseerd op de .NET technologie van ons CMS2GO platform en gekoppeld met de Carerix recruitment software. Naast concept en realisatie is Talmark ook betrokken bij SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (Adwords) en bieden we met TAMO krachtige management informatie over de effectiviteit van de communicatiekanalen.

Op korte termijn zullen ook de andere labels Care Talents, Financial Talent, HR Talents en Executive Talents op dit platform worden gelanceerd.

Top