Techsharks gaat voor blue en white collar

Moderne website voor intermediair in techniek

9

Vanuit zeven vestigingen biedt Techsharks een onderscheidende aanpak voor de bemiddeling van technische professionals op MBO en HBO niveau. De bijzondere aanpak die Techsharks hanteert, komt naar voren in een nieuwe website.

Technologie ademen

Het creatieve concept en het interactieontwerp is ontwikkeld door het bureau Gewest13. In het concept worden MBO'ers benaderd als 'blue collars' en HBO'ers als 'white collars'. Beide doelgroepen kunnen zich via de pagina Werken bij Techsharks goed oriënteren op de mogelijkheden die Techsharks biedt. De site kenmerkt zich door een ruimtelijke vormgeving met compacte teksten en krachtige foto's. De site ademt technologie.

Vind je job en neem contact op

De site biedt snelle toegang tot een groot aantal vacatures. Het selecteren van een passende job kan via een veelheid aan zoekfilters en werkt op mobiel even prettig als op desktop. Contact opnemen of solliciteren? De kandidaat kan kiezen uit een breed scala van mogelijkheden: Whatsapp, Facebook Messenger, e-mail, telefoon en zelfs via een videobericht. De kandidaat bepaalt dus zelf op welke wijze hij (of zij) het contact met Techsharks legt.

Complete kennismaking

Uiteraard biedt de site verder een goed overzicht van wat Techsharks te bieden heeft aan kandidaten en bedrijven. De sitebezoekers kunnen in de praktijkcases ervaren hoe de aanpak van Techsharks echt werkt. Ook kunnen ze kennismaken met de medewerkers en informatie vinden over de vestigingen.

Bezoek de site van Techsharks
Top