Triple A - Merk, website en communicatie

Totale partner voor Talent Aquisition

12

Voor Triple A Credit Management in België werden we gevraagd voor de nieuwe website waarbij de koppeling met het recruitmentsysteem van Carerix een gegeven was. Echter na een eerste gesprek hebben zijn we eerst begonnen met het merk Triple A. Want hoe is het om bij/voor Triple A te werken? Hoe kijkt een mogelijke klant naar het merk? Het logo bleef onaangetast. Wat goed is hoef je niet te veranderen. Alleen Triple A Solutions zegt weinig. De eerste stap was gemaakt door het lege begrip 'Solutions' te vervangen door simpelweg 'Credit Management'. Uiteindelijk is dit het focusgebied waarbinnen ze actief zijn. De url hebben we ook gelijk omgezet van www.3as.be naar www.aaa.be. Less is more.

Liefde voor het vak

Credit Management staat nou niet bekend als een dynamisch vakgebied. Bij Triple A konden ze daar echter met volle overgave over vertellen. Wij hebben dan ook de eigen medewerkers als 'vakidioten' gefotografeerd. Met als overkoepelende boodschap 'I love Credit Management'. Want dat roept niemand. Nu, bij Triple A dus wel. De liefde voor het vak, het enthousiasme en de kennis en resultaten zijn er het bewijs van. Kortom, werk je bij of voor Triple A, dan is liefde voor het vak een eerste vereiste. En laat dat nou net iets zijn wat de klant ook graag terugziet.

Strong results, solid relationships

Klanten van bedrijven zijn uiteraard van belangrijke waarde. Hier moet je zorgvuldig mee om weten te gaan, ook al hebben we te maken met 'achterblijvende' betalingen. Bij Triple A hebben we als uitgangspunt gekozen dat resultaat als belangrijkste telt voor de inzetbaarheid van de consultants, maar dat klanten wel mensen zijn en dat je die op juiste wijze moet benaderen. Vandaar de slogan Strong Results, Solid Relationships.

Website: Concept & connected

De website heeft een integrale koppeling met het recruitmentsysteem van Carerix, is meertalig en ondersteunt de boodschap van Triple A Credit Management. De oplossingen zijn vertaald naar eenvoudige iconen. De content is daarnaast ook nog eens verrijkt met video's van alle leuke collega's bij Triple A.

Ga naar de website
Top