Worktrans: Arbeidsbemiddeling in een hogere versnelling

Nieuwe UB+ gekoppelde websites voor uitzender in de transportsector

12

De Worktrans Uitzendgroep is met zeven vestigingen verspreid door heel het land en twee labels -Worktrans en Workbus- een toonaangevende bemiddelaar van chauffeurs in transport, logistiek en busvervoer. Het betreft zowel uitzendkrachten als ZZP'ers. Het bedrijf beschikt met UB+ over een veelgebruikt backoffice-systeem waaraan alle bedrijfsprocessen zijn gekoppeld. Voor de vernieuwing van de websites van beide labels schakelde Worktrans Talmark | Concepts2go in. Wij ontwikkelden een aansprekend concept en een webplatform gekoppeld met UB+.

In de drivers seat

Voor het communicatieconcept hebben we ons laten inspireren door de dagelijkse wereld van de doelgroep. Op de website neemt de bezoeker direct plaats in de cabine van de truckchauffeur of op de stoel van de buschauffeur. Je rijdt virtueel mee en beleeft het echte 'king of the road' gevoel. Naast dit herkenbare gevoel, bieden de websites een knipoog met call-to-actions in de vorm van verkeersborden. De fotografie en videoproducties zijn geheel door Talmark verzorgd en geproduceerd. Worktrans beschikt hiermee direct over een uitgebreide eigen beeldbank. Ook toepasbaar voor andere communicatieuitingen.

Handig voor onderweg

Bij het ontwerp van de website hebben we goed gekeken naar de doelgroep. Als geen andere gebruikersgroep is de chauffeur een mobiele gebruiker bij uitstek. De websites zijn daarom compact en net zo prettig bedienbaar per smartphone en tablet, als per PC. Chauffeurs kunnen snel zoeken naar actuele vacatures en ZZP-opdrachten, direct solliciteren of reageren. Bovendien kunnen ze zich abonneren op een dagelijkse of wekelijkse vacaturenieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe jobs.Daarnaast is de presentatie van Worktrans en Workbus als organisatie prima op orde. Strak, fris, persoonlijk en voorzien van alle actuele zaken die je van een moderne bemiddelaar mag verwachten.

Connected met UB+

Om de website optimaal te laten aansluiten op de bedrijfsprocessen hebben we een geavanceerde koppeling gemaakt met de software van UB+. Vacatures worden realtime ingeladen en zijn met handige filters snel doorzoekbaar. Solliciteren of inschrijven is laagdrempelig en voorzien van actuele features zoals solliciteren met bestanden uit Dropbox. Handig voor de mobiele gebruiker. Voor een optimale informatieverstrekking hebben we data uit UB+ ook gekoppeld aan en verrijkt met data uit ons CMS2GO-platform.Met een onderscheidend concept en optimale proceskoppeling is Worktrans klaar voor verdere groei!

Top