Aangenaam. Wij zijn Talmark.

Connecting Talent Made Simple

6

We stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Talmark, de eerste complete digital marketing partner voor professionele intermediairs zoals werving- en selectiebureaus, detacheerders, interim bemiddelaars en uitzendbureaus. Aangenaam.

Moeite met vinden van goede kandidaten?
Verbinden van het juiste talent lijkt steeds ingewikkelder te worden. Dat vraagt om een andere recruitmentaanpak. Toch is het met de juiste aanpak makkelijker dan je denkt. De wijze waarop professionals zich tegenwoordig oriënteren op de arbeidsmarkt vergt aan de kant van intermediairs een integrale aanpak, waarbij recruitment samenvloeit met marketing, branding én IT.

Connecting talent made simple
We helpen organisaties met duurzaam verbinden van talent. Als één partner die adviseert, creëert en realiseert. Eén aanspreekpunt met een totaalaanpak voor digital talent acquisition. Een one-stop-shop. We geloven in een overtuigend merk, een efficiënt recruitmentproces en de kracht van eenvoud.

Met ons recruitment intelligence dashboard, Tamo, hebben we realtime inzicht op de effectiviteit van álle digitale marketingkanalen. Zo zien we bijvoorbeeld dat slechts 1,5 tot 3% mobiel solliciteert. Maar dat wel 1 op de 5 bezoekers zich oriënteert op recruitmentsites met hun smartphone. Dat twee bureaus uit dezelfde branche met vergelijkbare vacatures heel verschillend scoren met LinkedIn. Bovendien zijn we met Tamo in staat budgetten effectiever in te zetten. Kortom, digital marketing met een meetbaar resultaat.

Met plezier delen we onze best practices met je.

Top