Social media campagne voor Connect ZZP-service

Een top-ZZP'er heeft natuurlijk z'n eigen zaakwaarnemer

9

Voor Connect ZZP-service ontwikkelden wij het creatieve concept voor de Zaakwaarnemers-campagne. Talmark was ook verantwoordelijk voor het uitrollen van de campagne. Het doel van de campagne was om Connect ZZP-service en het zaakwaarnemersschap op een onderscheidende wijze onder de aandacht te brengen bij ZZP’ers. Daarbij was een tweede doel om het bestand van goede ZZP’ers in de techniek verder te vergroten.

Het creatieve concept

"Laat voortaan net als Danny je zaken behartigen door Menno van Connect ZZP Service. Zo kun jij als ZZP'er in de techniek optimaal presteren terwijl wij jouw administratie, betalingen en volgende opdracht regelen. Een transfer of nieuwe opdracht? De zaakwaarnemer van Connect regelt het voor je." In deze campagne leggen we een link met de zaakwaarnemer uit de voetbalwereld. Deze link zie je terug in zowel fotografie als teksten. De mensen op alle uitingen zijn echte ZZP'ers die werken via Connect en ook de medewerkers (de 'zaakwaarnemers') van Connect.

Think mobile first

Het belangrijkste device in deze campagne is uiteraard de smartphone. Alle uitingen en de landingspagina's zijn opgezet vanuit de mobile-first gedachte. Landingpagina's zijn compact, met een kort formulier of één duidelijke call to action.

Regierol

Naast het creatieve concept hadden wij de regie in het uitrollen van de campagne. Denk daarbij aan ontwerp van banners, landingspagina's en alle andere uitingen die nodig waren. Voor de uitvoering van de campagne werkten wij nauw samen met een van onze social media partners.

Het resultaat?

Momenteel loopt deze campagne loopt nog. Resultaten volgen snel!

Top