Succesvol zijn met winkels en webshop? Samen kunnen we alles.

Talmark verbindt de werelden van vanHaren schoenen

9

De succesvolle winkelketen vanHaren, onderdeel van de Duitse Deichmann-groep, heeft Talmark ingeschakeld voor de ontwikkeling van haar employer brand en een digitaal wervingsplatform voor medewerkers. Begin februari 2018 ging werkenbijvanharen.nl en het nieuwe werkgeversmerk live. De boodschap: Samen kunnen we alles!

Succes met winkels én webshop

In 1929 begon Ivo van Haren met het maken van schoenen in Waalwijk en opende hij zijn 1e schoenenwinkel in de Rotterdamse Hoogstraat. Nu ruim 88 jaar later is vanHaren marktleider in Nederland met 143 filialen en meer dan 1.400 medewerkers. Voor de constante vraag naar gekwalificeerde medewerkers in retail, distributie en voor het hoofdkantoor wilde vanHaren haar werkgeversmerk versterken en de communicatie met potentiële medewerkers nieuwe impulsen geven.

Aansprekende website met wervingskracht

Het werkgeversmerk en het communicatieconcept komen samen in een aansprekende website. De site geeft een sfeervol beeld van de vele dimensies van het werken bij een succesvol retailbedrijf. De werelden van winkel, logistiek centrum en support office komen tot leven in warme en persoonlijke fotografie en fraaie video's (productie i.s.m. IVC) en sprekende teksten (i.s.m. Merkcoaches). Vacatures zijn soepel vindbaar op vakgebied, locatie en voorzien van alle praktische info. Aan de achterkant sluit de site naadloos aan op het wervingsproces via het HR-systeem Engage.

Met resultaat!

Onlangs vierde vanHaren de lancering van het nieuwe platform. Iets om trots op te zijn. En de resultaten zijn veelbelovend. Het aantal sollicitaties laat een ongekend scherpe toename zien. Alle reden om enthousiast verder te bouwen aan vernieuwende recruitment processen, aansprekende wervingscampagnes voor talenten die bouwen aan de verdere groei van vanHaren!

Meer informatie over de ontwikkeling van een krachtig werkgeversmerk of een succesvolle career portal of werken-bij site voor jouw organisatie? Bel Robbert of Ricardo via 030 6773201.

Top