IK BEN MANDEMAKERS

Employer Brand en content traject voor De Mandemakers Groep

De Mandemakers Groep is de grootste werkgever van Nederland op het gebied van keukens, sanitair en meubelen. Met meer dan 20 merken een succesvolle speler in de markt. Voor DMG hebben wij een werkgeversmerk ontwikkeld en content, waaronder copywriting, fotografie en videografie, gemaakt voor hun nieuwe werkenbij-site. 

Employer Brand

Een huis vol mogelijkheden

Wij zijn een warm huis vol mogelijkheden ​voor iedereen die wil werken. Dat is de propositie die boven de deur van de HR-afdeling kan hangen. Na interviews met allerlei verschillende medewerkers met diverse functies en onderzoek kwamen de volgende merkwaarden naar boven: duidelijk, familiair, betrokken, nuchter en een tikkeltje eigenwijs. Een plek waar als je hard werkt, je ook hard kunt groeien. 

Foto en video content

WIJ ZIJN MANDEMAKERS

Op de foto's en in de video staan acht medewerkers van DMG. Van marketing tot verkoop, van logistiek tot montage. De grote diversiteit van het bedrijf is hiermee vertegenwoordigd. Met echte medewerkers werken is natuurlijk anders dan met ingehuurde acteurs, echter is het eindresultaat, vooral in de video, erg spontaan en leuk! 

Copywriting rondom het werkgeversmerk

Het verhaal

Het employer brand wordt in de nieuwe werkenbij-website van DMG geïmplementeerd. Voor de pagina's die te maken hebben met het werkgeversmerk hebben wij de teksten met de kern van de boodschap gemaakt en geleverd. 

Andere cases

Bekijk ze hier

GEÏNSPIREERD?

LEG JOUW VRAAG AAN ONS VOOR

Contact