Exellys

Employer brand, careersite & communication

Exellys slaat de brug tussen getalenteerde IT-talenten en ambitieuze bedrijven. Exellys focust zich op het aantrekken van jong talent en zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen: ‘nurture them towards excellence’. Bekijk het resultaat hier.
Bekijk de site

Employer branding

Bridging ambition to excellence

Talmark heeft de belangrijke waarden en associaties van Exellys als werkgever weten te vertalen naar een onderscheidend employer brand. Jong en ambitieus IT-talent voelen zich aangetrokken tot het aanbod en de boodschap van Exellys. 'Bridging ambition to excellence'.  

Connected communication

Concept toegepast in recruitment site

Onze rol beperkte zich niet tot het communicatieconcept en design. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digital talent platform dat is gekoppeld met de recruitment software van Carerix. De site biedt de juiste combinatie van kandidaatbeleving en de mogelijkheid om te solliciteren of in contact te komen met Exellys.

Cinemagraphs

Photo's and people in motion

In de website hebben wij op de homepage cinemagraphs ingezet en ook video vervult een voorname rol op de belangrijkste pagina’s van de website. En niet zomaar video; De bezoeker wordt rechtstreeks aangesproken door een van de mensen van Exellys en rondgeleid in de wereld van de IT-talenten die eerder kozen voor Exellys. 

Geïnspireerd?

leg jouw vraag aan ons voor

Contact