IT STARTS WITH A QISS

Employer branding & Connected careersite

QISS IT is een succesvolle detacheerder in IT met een focus op vrouwen. Om hen te helpen om meer diversiteit te creëren in IT heeft Talmark een branding traject doorlopen, contentproductie gedaan en een vacaturewebsite gemaakt. Lees hieronder hoe we dit hebben aangepakt!
Bekijk QISS-IT.nl

BRANDING & CONCEPT

BRING INTUITION TO IT

Bij het eerste contact wisten we het. Er heerst bij QISS IT een speciale sfeer. Het QISS-gevoel. Om dit vast te pakken in de communicatie hebben we een nieuwe propositie en een communicatieconcept gemaakt. Intuïtie is bij QISS IT belangrijk en het maakt hen uniek. In een branche waarin nulletjes en eentjes leidend zijn is het verfrissend wanneer een partij juist de menselijke kant laat zien. Aan ons was de taak om dit naar voren te brengen.

BEELDCONCEPT EN HUISSTIJL

QISS IT 2.0

Vanuit de propositie en het concept hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor QISS IT die terug komt in de socials en het design van de website. Qua beeldconcept zijn er twee uitingen: de groepsfoto met een compositie die het QISS gevoel vast pakt en de portretten met sparkles die intuïtie symboliseren.

Vacature site

MAGAZINESTIJL & VACATURES

De website heeft een magazine-feel die goed aansluit bij de cultuur die heerst in de organisatie. Verder is de website naadloos gekoppeld met het ATS Carerix én heeft het een versimpeld sollicitatieformulier die vooral op mobile goed werkt voor de kandidaat.

Geïnspireerd?

Leg jouw vraag aan ons voor

Contact