Techsharks

Connected recruitment en campagne websites

Vanuit zeven vestigingen biedt Techsharks een onderscheidende aanpak voor de bemiddeling van technische professionals op MBO en HBO niveau. De unieke aanpak en stijl van Techsharks komt naar voren in de eigen website, maar ook in de campagnesites voor aansprekende bedrijven. Talmark tekent voor realisatie van de websites.
Bekijk de Techsharks-site
Bekijk een campagnesite

Be a shark

Uitdagende jobs voor specialisten in techniek

In de arbeidsmarkt is het segment techniek misschien wel het meest uitdagend. Proces- en maakindustrie schreeuwen om vakmensen en deze hebben het voor het uitzoeken. Techsharks kiest voor een andere aanpak en weet deze vakmensen te vinden en te binden. De communicatie is stijlvol en prikkelend. Dit zie je terug in de website die Talmark ontwikkelde.

connected recruitment

Eigen site plus campagnesites

De website van Techshark biedt toegang tot honderden technische vacatures van topwerkgevers. De vacatures komen direct uit het recruitmentsysteem Carerix. Het solliciteren verloopt soepel -ook mobiel- en reacties stromen direct het proces binnen Techsharks in. Een schaarse kandidaat verdient immers directe aandacht. Ook communicatie via Whatsapp en Messenger wordt ondersteund.

Naast de eigen site biedt Techsharks eigen campagnesites en oplossingen voor werkgevers. Talmark biedt hier slimme en herbruikbare platforms voor.

Geïnspireerd?

leg jouw vraag aan ons voor

Contact