vnom.nl

optimalisatie van vacaturesite voor google én kandidaat

VNOM is een succesvolle technische bemiddelaar in de Randstad. De vakmensen die VNOM vindt en plaatst zijn schaars en dat vraagt dus om een slimme aanpak. VNOM kiest voor zoekmachineoptimalisatie en past nieuwe e-commerce methodieken toe. Talmark maakt het mogelijk.
bekijk het resultaat

SEO recruitment

Een eigenzinnige aanpak die werkt

In de praktijk van Talmark ontmoeten we tal van bedrijven die succesvol (willen) zijn op de arbeidsmarkt. Zowel bemiddelaars als werkgevers kiezen daarbij hun eigen speerpunt. VNOM kiest voor optimale vindbaarheid. Samen met Talmark is dit speerpunt omgezet in een SEO-gedreven vacaturesite met een proces dat gericht is op conversie.

Carerix connected

Geoptimaliseerd, ook voor de kandidaat

Het risico van optimalisatie voor Google is dat de kandidaatbeleving uit het oog wordt verloren. In de VNOM-site hebben we de juiste balans weten te vinden tussen beide. De kandidaat kan zowel op mobiel, tablet als desktop vlot de juiste vacatures selecteren en soepel en simpel solliciteren. Reacties stromen direct het proces in zodat de schaarse kandidaat direct in contact is met de specialisten van VNOM.

E-commerce en recruitment

Verleiden met bewezen methodieken

VNOM past met succes methodieken toe die we kennen uit de e-commerce. Met prikkelende toevoegingen aan een vacature wordt de aandacht van de kandidaat getrokken en stimuleert VNOM hem/haar te reageren. Een fantastisch voorbeeld van innovatieve recruitment marketing.

Geïnspireerd?

leg jouw vraag aan ons voor

Contact