Bluewave recruitment

Merk, communicatieconcept, campagnes en websites

Bluewave Recruitment is een gloednieuwe recruitment dienstverlener die zich inzet om complexe wervingsvraagstukken voor topwerkgevers met vernieuwende concepten op te lossen. Talmark ontwikkeld logo, huisstijl en de jonge, frisse communicatiestijl voor Bluewave. Bovendien ontwikkelden wij de website en koppelden deze met de recruitment software van Bullhorn.
Bekijk de bluewave-site
bekijk een campagne-site

Making waves

Vernieuwend en gedreven recruitment

De actuele arbeidsmarkt vraagt om een onorthodoxe aanpak. Recruitment concepten, campagnes en consultancy... Bluewave biedt het allemaal en boekt successen waar andere partijen het nakijken hebben. Talmark beweegt mee op de golven van deze nieuwe speler en zorgt voor een frisse huisstijl en dynamische website.

Connected recruitment

Recruitment services & echte vacatures

In de website van Bluewave staat de dienstverlening aan bedrijven centraal. Maar ook de vacatures waar Bluewave voor bemiddelt, staan op de website. Deze komen direct uit de recruitment software van Bullhorn. Sollicitaties via de site komen direct in het backoffice proces; snel, safe en simpel.

Campagnes plus

Gezocht: Housekeepers voor Center parcs

Een van de diensten van Bluewave is om recruitment campagnes voor organisaties te verzorgen. Samen met Talmark verzorgde Bluewave een campagne om housekeepers te werven voor Center Parcs. Talmark ontwikkelde hiervoor de campagnesite.

Geïnspireerd?

leg jouw vraag aan ons voor

Contact