Samen-werken als IT ondernemers

Communicatieconcept en website voor The Future Group

Zelfstandig ondernemen als IT professional krijgt bij The Future Group een heel nieuwe dimensie. Hier werken zelfstandige IT'ers samen in een unieke vorm. Rond een bepaalde expertise vormen zich onder de vlag van The Future Group maatschappen waarin specialisten samen werken als zelfstandige. Dit unieke model is inmiddels uitgegroeid tot een community van honderden professionals. Voor Talmark een uitdaging om met pakkende communicatie en een fraaie site deze formule nog succesvoller te maken.
Bezoek the future group website

Werving van zelfstandigen

Organisatie zonder personeel

The Future Group behoort tot de grootste IT organisaties van Nederland. Maar gek genoeg heeft deze organisatie geen medewerkers... De organisatie is een community van zelfstandige IT'ers. Deze unieke formule verdient een heldere uitleg en aansprekende communicatie om nieuwe ondernemers aan te trekken. In het communicatieconcept staat de veelzijdigheid van de ondernemers zelf en hun expertises centraal. Met foto's van echte ondernemers in de kleurrijke stijl van The Future Group is de presentatie even uniek als de organisatie zelf.

IT expertise gezocht

Voor ondernemer en onderneming

De nieuwe website richt zich zowel op de werving van nieuwe IT ondernemers die zich willen aansluiten, als op ondernemingen die top-IT experts willen inschakelen voor hun projecten. Beide vinden een oplossing bij The Future Group. Op de site maak je kennis met de IT ondernemers en kun je de verzamelde expertise in de ruim 20 maatschappen nader verkennen. 

Ontdekken en ontmoeten

Stap in de wereld van The Future Group

In de website is er volop ruimte voor een nadere kennismaking. The Future Group organiseert veel evenementen voor (nieuwe) ondernemers. De ondernemers, de evenementen, de kennis en contactmogelijkheden worden per maatschap aangeboden zodat elke geïnteresseerde de stap kan maken van kansen ontdekken naar persoonlijk ontmoeten. 

Geïnspireerd?

leg jouw vraag aan ons voor

Contact