Employer branding. Campaigns. Career sites.
00AXS Techniek

AXS Techniek. Specialist voor banen in de techniek.

Voor mensen die 't maken.

02Context

Employer branding
Career site

AXS Techniek is een bemiddelaar in de techniek. Zij willen partner en adviseur zijn voor de makers en de vakmensen in deze sector. De mensen bij AXS Techniek zijn geen consultants die snel willen scoren, maar succesvolle adviseurs die met de juiste energie boven alles kwaliteit leveren en zorgen dat mensen aan de slag kunnen op de plek waar zij het beste tot hun recht komen.

04Propositie

Van jezelf. En van de uitdagingen die je aangaat.

Maak meer.

De propositie ''voor mensen die 't maken'' komt tot uiting in het concept Maak Meer. Bij AXS Techniek zorgen echte gesprekken ervoor dat we weten wat de ambities zijn van de makers en hoe wij die kunnen realiseren. Wij houden van vakmanschap, van techniek, van maken, en van de makers. Dus zorgen we ervoor dat een vakmens altijd op de juiste plek zijn of haar ding doet. 

06Productie

Maak video's.

Voor social media en de website hebben we verschillende korte video's gemaakt samen met onze partner Provoductions. Het doel van de video's is een gezicht geven aan de mensen die 't maken. De makers. Om hen persoonlijk en herkenbaar neer te zetten zodat de doelgroep zich aangesproken voelt. 

Next case study

CASE