Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Amsterdam UMC

Career site.

Wij zijn Amsterdam UMC.

02Context

Career site

Amsterdam UMC is de nieuwe organisatie achter de bekende universitaire zorginstellingen AMC en VU Medisch Centrum. Beide organisaties bundelen hun wervingskracht in de website Werken bij Amsterdam UMC. Hierin presenteert de nieuwe organisatie zich als een toonaangevende en menselijke werkgever. Actief zoekende kandidaten vinden het complete aanbod van actuele vacatures in zorg, research, onderwijs en ondersteunende diensten. En oriënterende bezoekers kunnen in de volle breedte kennismaken met alle façetten van werken in een universitair medisch centrum.

04Career site

Talmark Marketing Platform.

De website is gerealiseerd op het Talmark Marketing Platform en ontsluit vacatures die vanuit Ubeeo (ATS) worden ingelezen. Vanwege de diversiteit aan vacatures passen we gedifferentieerde vacaturetemplates toe. Ook worden de vacatures verrijkt met extra informatie zoals plussen én minnen van de job, relevante ervaringsverhalen en recruitergegevens. Zo krijgt de bezoeker een compleet en transparant beeld en is er dankzij de koppeling met Ubeeo een goede integratie met de recruitment workflow. 

06Mobile design

Mobile First.

Bij Talmark ontwerpen we al vanaf het allereerste communicatieconcept voor mobiel gebruik. Het meeste webbezoek komt tegenwoordig immers vanaf een smartphone. Hoewel de bezoeker vaak ervoor kiest de sollicitatie te doen vanaf een notebook of desktop, is ook het sollicitatieproces via mobiel prima te doen. Naast de sollicitatiemogelijkheid biedt de site ook tal van andere opties om met 'candidate leads' in contact te komen, bijvoorbeeld via Whatsapp of een aanmelding voor een open dag of ander evenement. 

Next case study

CASE