Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Reveal

Propositie, communicatieconcept en website.

Reveal.your future.

02Context

Employer brand
Campaign
Career site

Revealers overbruggen de afstand tussen werkgevers en mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt met daadkracht en technologie. Op die manier werken zij elke dag aan een nieuwe wereld. Een wereld die inclusief is en waar elk talent wordt benut. Aan Talmark de schone taak om er een echt merk van te maken en hen te voorzien van een gloednieuw communicatieconcept en website.

04Brand

Vernieuwend en gedreven recruitment.

Passend werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de snel veranderde arbeidsmarkt is het voor sommige van ons lastiger terug te keren op een plek die past. Het is de hoogste tijd om er juist voor deze mensen te zijn. Dat is waar Reveal voor staat. Talmark ontwikkelde het merk en de identitei van deze vernieuwende en sociaal gedreven dienstverlener. De visie en aanpak komt krachtig naar voren op revealtalent.nl.

06Connected recruitment

Voor talent en werkgever.

De site van Reveal is helemaal van deze tijd. Compact, toegankelijk en menselijk. Talent kan inloggen en zich oriƫnteren op honderden werkgevers en vacatures. Dankzij een slimme koppeling met het recruitmentsysteem Carerix sluiten voorkant en achterkant optimaal op elkaar aan. Zo vervult de site niet alleen een hoofdrol in de communicatie en merkbeleving, maar is het ook een middel om de dienstverlening te realiseren.

07Campagnes plus

Gezocht: Housekeepers voor Center Parcs.

Een van de diensten van Bluewave is om recruitment campagnes voor organisaties te verzorgen. Samen met Talmark verzorgde Bluewave een campagne om housekeepers te werven voor Center Parcs. Talmark ontwikkelde hiervoor de campagnesite.

Next case study

CASE