Employer branding. Campaigns. Career sites.
00De Mandemakers Groep

Employer brand en content traject voor De Mandemakers Groep.

Ik ben Mandemakers.

02Context

Employer brand

De Mandemakers Groep is de grootste werkgever van Nederland op het gebied van keukens, sanitair en meubelen. Met meer dan 20 merken een succesvolle speler in de markt. Voor DMG hebben wij een werkgeversmerk ontwikkeld en content, waaronder copywriting, fotografie en videografie, gemaakt voor hun nieuwe werkenbij-site.

04Employer brand

Een huis vol mogelijkheden.

Wij zijn een warm huis vol mogelijkheden ​voor iedereen die wil werken. Dat is de propositie die boven de deur van de HR-afdeling kan hangen. Na interviews met allerlei verschillende medewerkers met diverse functies en onderzoek kwamen de volgende merkwaarden naar boven: duidelijk, familiair, betrokken, nuchter en een tikkeltje eigenwijs. Een plek waar als je hard werkt, je ook hard kunt groeien.

06Foto en video content

Wij zijn Mandemakers.

Op de foto's en in de video staan acht medewerkers van DMG. Van marketing tot verkoop, van logistiek tot montage. De grote diversiteit van het bedrijf is hiermee vertegenwoordigd. Met echte medewerkers werken is natuurlijk anders dan met ingehuurde acteurs, echter is het eindresultaat, vooral in de video, erg spontaan en leuk!

07Het verhaal

Copywriting rondom het werkgeversmerk.

Het employer brand wordt in de nieuwe werkenbij-website van DMG geïmplementeerd. Voor de pagina's die te maken hebben met het werkgeversmerk hebben wij de teksten met de kern van de boodschap gemaakt en geleverd.

Next case study

CASE