Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Exellys

Employer brand, career site & communication.

Exellys.

02Context

Employer brand
Career site

Exellys slaat de brug tussen tech-talenten en ambitieuze bedrijven. Exellys focust zich op het aantrekken van jong talent en zorgt ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen: ‘nurture them towards excellence’. Bekijk het resultaat hier.

04Employer branding

Bridging ambition to excellence.

Talmark heeft de belangrijke waarden en associaties van Exellys als werkgever weten te vertalen naar een onderscheidend employer brand. Jong en ambitieus tech-talent voelen zich aangetrokken tot het aanbod en de boodschap van Exellys. 'Bridging ambition to excellence'.

06Connected communication

Concept toegepast in recruitment site.

Onze rol beperkte zich niet tot het communicatieconcept en design. Wij zijn tevens verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het digital talent platform dat is gekoppeld met de recruitment software van Carerix. De site biedt de juiste combinatie van kandidaatbeleving en de mogelijkheid om te solliciteren of in contact te komen met Exellys.

07Cinemagraphs

Photo's and people in motion.

In de website hebben wij op de homepage cinemagraphs ingezet en ook video vervult een voorname rol op de belangrijkste pagina’s van de website. En niet zomaar video; De bezoeker wordt rechtstreeks aangesproken door een van de mensen van Exellys en rondgeleid in de wereld van de IT-talenten die eerder kozen voor Exellys.

Next case study

CASE