Employer branding. Campaigns. Career sites.
00NCOI Groep

Voor NCOI: Employer brand & connected careersite.

Werkend Nederland naar een hoger plan brengen.

02Context

Employer brand
Career site

De NCOI Groep is de grootste groep opleidingsinstituten van Nederland met 23 merken die stuk voor stuk autoriteiten zijn binnen hun specifieke domein. De vraag was om het werken bij NCOI groep op een aantrekkelijke wijze te presenteren met een sterk Employer Brand en een mooie werkenbij-site. Lees hieronder hoe wij dit hebben aangepakt.

04Employer branding

Maak ambities waar.

De NCOI Groep wilde een employer brand en een nieuwe website om hun processen te verbeteren en zichzelf aantrekkelijker te maken voor kandidaten. Vooral de merken onder de groep moesten meer worden belicht. De NCOI Groep is dé groep waar elk gedreven persoon zijn of haar ambities kan waarmaken als werknemer.

We leggen de lat hoger.

De homepage laat de merkwaarde en de presence van de NCOI Groep zien. De bekende lat brengt de bezoeker zijwaarts scrollend naar onderdelen en de diverse merken binnen de groep en belicht de diversiteit van het personeel.

06Communicatieconcept & Talentsoft

Menselijk en optimistisch.

Door te kiezen voor een menselijke aanpak zijn er veel persoonlijke verhalen van medewerkers verzameld om te laten zien dat er een 100% match is tussen het employer brand en wat de medewerkers daadwerkelijk beleven bij de NCOI Groep.

Optimaal verbonden met het proces.

De Talmark Cloud Connector verbindt de careersite snel en veilig met het recruitmentsysteem Talentsoft. Nieuwe vacatures zijn vrijwel direct zichtbaar, evenals mutaties. Sollicitaties belanden direct in het recruitmentproces en zorgen voor een optimale kandidaatbeleving.

Next case study

CASE