Employer branding. Campaigns. Career sites.
00ProfMatch

Employer branding. Career site.

Work in Process.

02Context

Employer branding
Career site

ProfMatch is een bevlogen recruitmentorganisatie gespecialiseerd in de bemiddeling van procesoperators (en monteurs) voor verschillende opdrachtgevers uit de industrie. ProfMatch wordt geleid door 2 jonge enthousiaste mannen, en zij waren klaar voor de volgende stap; een state-of-the-art website en een professionalisering van hun merk. Na veel gesprekken met verschillende bureaus viel hun keuze op Talmark.

04Career site

Talmark Marketing Platform.

De website is gerealiseerd op het Talmark Marketing Platform en ontsluit vacatures die vanuit Otys (ATS) worden ingelezen. De mensen staan in het communicatieconcept voorop. Niet met 'the usual' stockfoto's, maar onderscheidend beeldmateriaal die wel herkenbaar is voor de technische doelgroep. ProfMatch is Noord-Holland aan het veroveren en Talmark help hen met de nieuwe positionering en website een handje mee. Processing the future!

06Mobile design

Mobile First.

Bij Talmark ontwerpen we al na het het eerste communicatieconcept ook voor mobiel. Het meeste webbezoek komt tegenwoordig van mobiel (oriënterend), en vaak besluit de bezoeker de sollicitatie te doen vanaf desktop. Ook al kan dit prima ook via mobiel. Kortom ProfMatch is echt van deze tijd en communiceren via WhatsApp is dan al niet nieuw meer, het process kan via mobiel ongestoord worden uitgevoerd.

07Propositie

Het concept.

Bij Talmark zijn we altijd op zoek naar het onderscheidend vermogen bij onze klanten. Bij ProfMatch zit dat voornamelijk in de combinatie van drie elementen: Doen! Superbegeleiding en Enthousiasme. Zij doen simpelweg wat ze beloven. ZIj begeleiden talent als geen ander aan een vaste baan en doen alles vol energie.

Het verhaal.

De laatste alinea uit het merkverhaal: Ons enthousiasme is puur. Omdat we dit vak gewoon leuk vinden. En ja, we vinden het ook wel stoer om onze technische mensen van een goede carrière te voorzien. Elke keer weer die match. En als zij dan in vaste dienst gaan, dan hebben wij ons doel bereikt. Jouw baan is ons doel. ProfMatch. Processing Careers.

Next case study

CASE