Employer branding. Campaigns. Career sites.
00QISS IT

Employer branding & connected careersite.

It starts with a qiss.

02Context

Employer branding
Career site

QISS IT is een succesvolle detacheerder in IT met een focus op vrouwen. Om hen te helpen om meer diversiteit te creëren in IT heeft Talmark een branding traject doorlopen, contentproductie gedaan en een vacaturewebsite gemaakt. Lees hieronder hoe we dit hebben aangepakt!

04Branding & concept

Bring intuition to IT.

Bij het eerste contact wisten we het. Er heerst bij QISS IT een speciale sfeer. Het QISS-gevoel. Om dit vast te pakken in de communicatie hebben we een nieuwe propositie en een communicatieconcept gemaakt. Intuïtie is bij QISS IT belangrijk en het maakt hen uniek. In een branche waarin nulletjes en eentjes leidend zijn is het verfrissend wanneer een partij juist de menselijke kant laat zien. Aan ons was de taak om dit naar voren te brengen.

06Beeldconcept & huisstijl

QISS IT 2.0.

Vanuit de propositie en het concept hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor QISS IT die terug komt in de socials en het design van de website. Qua beeldconcept zijn er twee uitingen: de groepsfoto met een compositie die het QISS gevoel vast pakt en de portretten met sparkles die intuïtie symboliseren.

08Vacature site

Magazinestijl & vacatures.

De website heeft een magazine-feel die goed aansluit bij de cultuur die heerst in de organisatie. Verder is de website naadloos gekoppeld met het ATS Carerix én heeft het een versimpeld sollicitatieformulier die vooral op mobile goed werkt voor de kandidaat.

Next case study

CASE