Employer branding. Campaigns. Career sites.
00STL

Career sites.

STL: jobsite voor een hele sector.

02Context

Career site

Het Sectorinstituut Transport & Logistiek, kortweg STL behartigt de belangen van duizenden werkgevers in de sector. Het werven en opleiden van medewerkers behoort tot een van de kerntaken. Samen met Carerix ontwikkelde Talmark een moderne 'werkenbij-site' voor een hele branche met honderden actuele vacatures én kandidaten...

04Koppeling ATS

De carerix specialist.

Talmark is als meer dan 10 jaar dé Carerix-specialist als het aan komt op integratie van dit recruitment systeem in een werkenbij- of vacaturesite. Vrijwel alles is mogelijk. Op de site vacatures.stlwerkt.nl bewijzen we dat eens te meer. We maken vacatures direct zichtbaar en doorzoekbaar voor kandidaten. En dat niet alleen: We maken ook kandidaten zichtbaar en doorzoekbaar voor werkgevers!

Natuurlijk landen reacties van kandidaten direct in Carerix evenals aanmeldingen voor job alerts. Maar ook worden werkgeverprofielen op de website getoond, wederom gekoppeld met Carerix. Bedrijven die zijn aangesloten bij STL kunnen hun eigen bedrijfspagina inrichten en deze bevatten uiteraard de meest actuele vacatures.

Kortom: Kandidaten vinden vacatures en maken kennis met werkgevers. En werkgevers vinden kandidaten en presenteren zich aan mensen die in deze 'booming' branche aan de slag willen.

06Responsive

Voor kandidaat.

De vacaturesite is veel meer dan een vacaturebank. Samen met STL kozen we voor een breed portaal voor de starter, de zijintreder en de professional. Of je je nu oriënteert of heel gericht wilt zoeken naar een job of werkgever, de vacaturesite helpt de bezoeker met een slimme, compacte structuur. Uiteraard opgezet vanuit een mobile first gedachte. In transport en logistiek is men immers altijd onderweg. 

Én werkgever.

STL verbindt kandidaat en werkgever. Voor de werkgever biedt de site toegang tot een (geanonimiseerde) kandidatenbank. Handig om daar te kijken of er misschien al een passende kandidaat in de startblokken staat voor jouw vacature(s). Kandidaten kunnen bij het inschrijven aangeven of ze zichtbaar willen zijn in de kandidatenbank. Wel zo handig want je presenteert jezelf direct aan aansprekende bedrijven. 

Next case study

CASE