Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Select

Vernieuwing merk, communicatie en 7 meertalige sites.

Select HR,
Projects & Jobs.

02Context

Employer brand
Career site

Select is een HR-totaaldienstverlener met een focus op de Belgische, Nederlandse én internationale markt. Aanvankelijk was de vraag van Select om de communicatie en het merk opnieuw te laden. Nadat het concept met enthousiasme was ontvangen, pakten we door en vernieuwden het landschap van websites en de online communicatie volledig.

04Merk en communicatie

What makes us special is you.

De Belgische Select HR groep is een succesvolle dienstverlener, consultancy en intermediair in België, Nederland en Dubai. Wij creëerden een heel nieuw communicatieconcept in woord en beeld waarin de kracht van het individu centraal staat. Dit concept is toegepast in de gehele communicatie, waaronder 7 websites door Talmark gerealiseerd.

06Website netwerk

Zeven meertalige sites, slim verbonden.

Naast HR-consultancy en -dienstverlener is Select een grote bemiddelaar met gemiddeld bijna 2.000 vacatures voor een breed scala van opdrachtgevers. Bemiddeling en consultancy vormden één site. Wij adviseerden een splitsing en ontwikkelden naast de SelectHR-site een nieuw job portaal: Select-Jobs.be. Door de jobs los te koppelen van de B2B-communicatie is er volop ruimte om de juiste doelgroep de juiste experience en content te bieden. Ook is er een aparte site voor de project sourcing diensten van Select Projects en de internationale arbeidsbemiddeling van Select International.

Content netwerk gekoppeld met proces.

Het netwerk van 7 sites (3 Belgisch, 3 Nederlands en 1 wereldwijd) is meertalig uitgevoerd. De sites maken gebruik van een slim gedeeld content netwerk via de Talmark Cloud Connector. De nieuwe job site is gekoppeld met het CRM-systeem Actonomy. Het sollicitatieproces is sterk versimpeld en mobiel geoptimaliseerd. Dit vertaalt zich direct in fors verbeterde conversies.

Next case study

CASE