Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Stellar Labs

Corporate branding & website.

Bring on the learning revolution.

02Context

Branding
Website

Stellar Labs is een jonge en ambitieuze organisatie die een revolutie teweeg wil brengen in de markt van 'digital learning & training'. Gebruikmakend van 'Neuroscience based learning & training' claimen zij dat mensen veel efficiënter en beter kunnen leren. Talmark is vanaf het ontstaan van Stellar Labs betrokken bij naamgeving, logo-ontwerp, positionering en merk. Uiteraard is de website StellarLabs.eu ook door Talmark gerealiseerd.

04Ambitie

Future Learning Today.

If we teach today’s professionals as we taught yesterday’s, we rob them of tomorrow. Een balangrijk uitgangspunt voor Stellar Labs. Maar verandering heeft tijd nodig. Talmark heeft Stellar Labs geholpen met haar eerste website lancering. Inmiddels zijn we bezig met de review van merk en website voor de komend jaren. Zoals het past bij ambitieuze ondernemers, we staan nooit stil en blijven onszelf verbeteren.

06Missie

Upskilling people.

De missie van Stellar Labs is: 'to upskill people to empower them for their future'. Door een nieuwe leermethodologie op basis van neurowetenschappen te introduceren belooft Stellar Labs om de beste prestaties en het beste rendement op de investering die mensen en bedrijven maken om te oevrleven in de 4e industriële revolutie. Talmark is trots om deze organisatie bij te staan in hun missie.

Next case study

CASE