Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Unit U

Recruitment site.

Start-up in procestechniek.

02Context

Employer branding
Career site

Met 25 jaar ervaring in bemiddeling in de procesindustrie wisten de oprichters dat het anders moet. Een u-turn maken en u centraal zetten. De kandidaat, de klant. Ze kwamen naar Talmark om de nieuwe werkwijze gezicht te geven en een platform voor de Unit U business te ontwikkelen.

04Podium voor Unit U

Technisch specialisten in de procesindustrie.

Unit U is er voor iedereen die graag werkt op basis van gelijkwaardigheid en niet denkt in traditionele structuren. Voor iedereen binnen de procesindustrie die begrijpt dat we elkaar nodig hebben. De Unit zal binnen die samenwerking de verbindende factor zijn. Unit U staat voor onvermoeid enthousiasmeren, motiveren en activeren. Talmark ontwikkelt het podium voor Unit U om haar ambities aan de wereld kenbaar te maken.

06Talmark platform

Klein gaat voor groots.

We ontwerpen eerst voor mobiel. De website is daarmee uitstekende geschikt voor desktop en laptop. Bezoekers in de procestechniek houden van korte overzichtelijke teksten en een zekere mate van voorspelbaarheid. Met het mobile first design spelen we daar perfect op in.

Resultaat.

Een aantrekkelijk en converterend talent marketing platform. Geoptimaliseerd voor mobiel, gekoppeld met het recruitmentsyteem, voorzien van de modernste communicatiemiddelen, modulair uitbreidbaar en gereed voor de toekomst. Met als doel om talent te werven. Een stevig fundament om de recruitment marketing van Unit U te laten ontwikkelen.

Next case study

CASE