Employer branding. Campaigns. Career sites.
00Compagnon

Geen bureau maar een compagnon.

Compagnon, voor talent.

02Context

Branding
Campaigns
Sites

Compagnon is al meer dan 20 jaar klant bij Talmark (voorheen Concepts2go). En dat niet alleen... Via Compagnon zijn we 20 jaar geleden ook in contact gekomen met arbeidsmarktcommunicatie. Dit is later uitgegroeid tot ons specialisme en vormt de basis van Talent Marketing, kortweg TALMARK. Ruim 20 jaar al mogen we ons compagnon van Compagnon noemen. Met recht een partnerrelatie dus. Dan moeten we wel iets goed doen samen. Want samen kies je voor een consistent merk en goed uitgebalanceerde communicatie. We voegen er graag nog 20 jaar aan toe!

04Brand & concept

Compagnon, voor talent.

In 2000 begonnen Hetty en Frank Compagnon vanuit de overtuiging dat HR ook anders kon. Werken als een échte compagnon met kandidaten, klanten en collega’s. Dat is wat Compagnon beweegt. Het is de overtuiging dat ieder talent én iedere organisatie anders is. Talent is cruciaal voor organisaties en organisaties zijn cruciaal voor talent. Compagnon gelooft dat talent bloeit als het op een goede plek ruimte krijgt om te groeien. Dat vraagt niet om een bureau, maar om een compagnon.

06Productie

Talent Marketing Platform.

Achter de website compagnon.com draait het Talmark Talent Marketing Platform. De eigenzinnige stijl van Compagnon is zichtbaar met webpagina's die tot in de puntjes verzorgd zijn. Huisstijl, visuals. video's en content, alles klopt. Het Talmark platform kan elke visuele beleving aan. En dat geldt ook voor de integratie van het Carerix recruitmentsysteem. Verrijkte vacatures, mobile optimized solliciteren en presentatie van kandidaten via een afgeschermd portaal. Alles is mogelijk. En we blijven innoveren. 

Marketing partner anno 2001.

Een intensievere samenwerking dan tussen Compagnon en Talmark is bijna niet denkbaar. Talmark ontwerpt sinds jaar en dag het merk en de huisstijl van Compagnon met als baken de eigenzinnige tulp. Maar ook bij alle online én offline communicatie is Talmark betrokken. Dat geldt ook voor campagnes voor de Compagnon dienstverlening. Ook ontwikkelt Talmark samen met Compagnon recruitment campagne oplossingen waarmee de (interim) recruiters van Compagnon succesvolle werving doen voor aansprekende werkgevers. 

Next case study

CASE