Employer branding. Campaigns. Career sites.
00TenneT

Werken-bij site Nederland en Duitsland.

Werken bij TenneT.

02Context

Career site

Al sinds 2008 verzorgt Concepts2Go-Talmark de career site van TenneT. In dat jaar won deze site al een prijs voor het concept. Inmiddels is de site diverse malen vernieuwd. Tennet profileert zich met een brede presentatie van de organisatie en carrièremogelijkheden. De vacatures en het sollicitatieproces in de Nederlandse en Duitse site sluiten naadloos aan op de recruitmentsoftware en -processen.

04Link yourself

Één concept met lokale accenten.

TenneT heeft een doorlopende behoefte aan goed gekwalificeerde professionals, met name op de vakgebieden IT en Techniek. Voor de werken-bij website moest niet alleen het concept (link yourself to the power of TenneT) opgefrist worden, maar ook meer accent op het internationale karakter van TenneT komen. Daarom ontwikkelden wij zowel een Nederlandse als een Duitse career site. Hierbij was de wens om vanuit één concept beide landen te bedienen, maar wel met de mogelijkheid om per land andere accenten te leggen. 

06Connected to Carerix & Umantis

Gedegen aanpak, solide oplossing.

De Nederlandse en Duitse TenneT-organisaties werken met verschillende recruitment softwareoplossingen: Carerix in Nederland en Umantis in Duitsland. Voor beide landen is de werken-bij sites gekoppeld met de eigen recruitment software. Op basis van de TenneT huisstijl en de arbeidsmarktcommunicatie is het interactieontwerp geoptimaliseerd voor desktop en mobiel.

Werkgeversmerk en proces vernieuwen.

TenneT is een unieke werkgever en beweegt zich in een van de meest competitieve segmenten van de arbeidsmarkt, zowel in Nederland als Duitsland. Het werkgeversmerk en de recruitmentprocessen worden doorontwikkeld en de werken-bij sites blijven volop in beweging. Talmark adviseert en begeleidt TenneT om blijvend succesvol te zijn in digital talent marketing.

Next case study

CASE