Employer branding. Campaigns. Career sites.

Authenticiteit is het doel. Originaliteit het resultaat.

Onze visie op de kracht van authenticiteit en aantrekkelijkheid in
werkgeversmerken, werkenbij-sites en recruitment campagnes.

01Empower to attract

Every block of stone has a statue inside it.

Waar verhalenvertellers, kunstenaars en beeldhouwers paden bewandelden tussen mythes en waarheden bewandelen wij paden tussen ambities en werkelijkheid. Zo zoeken we naar de balans om het onderscheidend vermogen van een organisatie zo authentiek mogelijk neer te zetten. Van rots naar standbeeld, van idee naar merkverhaal, van proces naar website en van content naar conversie.
02Authenticiteit

Genuine people

We geloven dat elke organisatie aantrekkelijk kan zijn voor het juiste talent mits het verhaal wat verteld wordt puur, oprecht en menselijk is. Of het nu om een werkenbij-site, werkgeversmerk of recruitment campagne gaat. Authenticiteit vormt altijd de kern van onze werkwijze.

03Voor wie

Voor werkgevers.

Het werven van talent is een van de belangrijkste taken van organisaties. Het aantrekkelijk maken van je organisatie als moderne werkgever begint met de focus op het Employer Brand, het ontwikkelen van duurzame relaties met talent, het werven via de juiste kanalen en het slim gebruik maken van data en analyses om de juiste doelgroep aan te spreken. Wij ondersteunen de werkgever van nu hiermee met innovatieve ideeën, diensten en adviseren vanuit gedreven door creativiteit en technologie.

Voor bemiddelaars.

Professionele intermediairs zoals werving- en selectiebureaus, detacheerders, interim bemiddelaars en uitzendbureaus werken in een snel veranderende omgeving vol met technologische ontwikkelingen. Daarbij is de talentenmarkt ook steeds volop in beweging. Nieuwe specialismen ontstaan en innovatieve toetreders dienen zich aan. Een dynamische wereld waarin wij slimme, solide en simpele oplossingen bieden om het juiste talent aan te trekken.
04Cases

Uitgelicht werk.

Als je originaliteit nastreeft ben je niet authentiek, als je authenticiteit nastreeft kom originaliteit vanzelf. En daarmee ook het best passende talent.
05Insights

Insights.

Verbreed je kennis

06Contact

Let's work together.

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Neem contact op
Vul je gegevens in.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.