Employer branding. Campaigns. Career sites.
21 februari 2019
De strijd om talent, we zitten er middenin. Bij Talmark nemen wij dit nu wel héél letterlijk. Talmark-talent Dennis van Aarssen is winnaar geworden van talentenjacht 'The Voice Of Holland' 2019, uitgezonden op RTL4.  

Talent wins: Projectmanager Dennis wint finale van The Voice Of Holland

Onze Dennis winnaar The Voice Of Holland 2019

De strijd om talent, we zitten er middenin. Bij Talmark, specialist in talent marketing, nemen wij dit nu wel héél letterlijk. Talmark-talent Dennis van Aarssen is namelijk de winnaar van talentenjacht 'The Voice Of Holland' editie 2019 op RTL4. 

Karaoke

Dennis maakte dit seizoen indruk met zijn unieke stem en zijn passie voor Jazz muziek. Ook zijn uitstraling als projectmanager blijft niet onopgemerkt. Bij ons op kantoor zijn we al langer bekend met het zangtalent van Dennis. Menig bedrijfsuitje eindigt bij ons in de karaokebar en dan blijkt wie er écht kan zingen. Inmiddels kent heel Nederland de zingende projectmanager. Zijn 'Blind Audtion' is al bijna 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube. Tijdens een zinderende finale liet hij zangeres Patricia en de rockband Navarone kansloos en ging naar huis met de prestigieuze titel The Voice of Holland.

Hectisch

De weken rond de liveshows waren behoorlijk hectisch voor Dennis. Naast alle voorbereidingen en repetities was er ook veel aandacht in de media. Op de maandagen kon hij weer tot rust komen in zijn vertrouwde omgeving: op kantoor. Zijn deelname aan het televisieprogramma droeg ook extra bij aan een goede sfeer op kantoor. De collega's van Dennis zijn uiteraard ook fan. Veel van hen kwamen trouw kijken in de studio bij de opnames om hem te supporten.

Carrièreswitch

Ondanks het succes dacht hij er nog niet aan om te stoppen met werken bij Talmark. Hoe dat na de winst van The Voice is, zal de komende tijd gaan blijken. Dennis: "Het is wel mijn droom om uiteindelijk fulltime zanger te worden, maar voorlopig blijf ik nog gewoon Client & Project manager bij Talmark!" We zullen zien wat de toekomst zal brengen. Nu zijn we bovenal trots op The Voice, onze Dennis van Talmark!