Employer branding. Campaigns. Career sites.
12 mei 2016
Een belangrijke reden om e-mailmarketing in te zetten voor event-communicatie is de efficiëntie. Het versturen van aankondigingen, uitnodigingen, herinneringen, bevestigingen, het is allemaal mogelijk met e-mail marketing.  

Event-communicatie met e-mailmarketing

Efficient en effectief

Een succesvol event organiseren is een uitdaging. Er komen veel dingen bij kijken: van het bedenken van een aantrekkelijk onderwerp en programma tot aan het aantrekken van de juiste mensen. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het wel of niet slagen van jouw event. Goede e-mailmarketing kan bijdragen aan het succes van een event. E-mail marketing helpt je om de communicatie en het management zo efficiënt en soepel mogelijk te laten verlopen. Elke minuut die bespaard wordt door zaken te automatiseren is daarbij natuurlijk mooi meegenomen!

Waarom e-mailmarketing voor event-communicatie

Een belangrijke reden om e-mailmarketing in te zetten voor event-communicatie is de efficiëntie. Het versturen van aankondigingen, uitnodigingen, herinneringen, bevestigingen, het is allemaal mogelijk met e-mail marketing. Een ander bijkomend voordeel is het gemak waarmee je data verzamelt en beheert. Zo kun je de gegevens uit het aanmeldformulier gebruiken voor de bevestigingsmail, herinneringsmail of evaluatie. Dus geen aparte lijstjes meer maar één centrale database voor alle gegevens. Dit zorgt er ook voor dat je ontvangers persoonlijk kunt aanspreken en je de communicatie precies kunt afstemmen op de doelgroep.

Meer weten?

Meer weten over wat een goede e-mail moet bevatten en hoe deze eruit ziet? Lees het complete artikel van Mailplus. Binnenkort een event op de planning en wil je aan de slag met e-mailmarketing? Talmark is Maiplus Goldpartner en helpt je graag op weg! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak vrijblijven een afspraak.