Employer branding. Campaigns. Career sites.
11 mei 2020
Digitaal werven heeft voor het eerst een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de tevredenheid over de recruitmentsite-ontwikkelaars. Talmark heeft de meeste tevreden klanten en we scoren de hoogste waardering (boven een 8 ) voor proces, design, usability en prijs/kwaliteit verhouding.  

Talmark scoort de hoogste rapportcijfers

Talmark beste rapportcijfers

Verheugd, dankbaar en trots zijn we. Onze klanten, jullie dus, geven ons de hoogste rapportcijfers in de markt. Wat een goed  gevoel is dat. Digitaal werven heeft voor het eerst een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de tevredenheid over de recruitmentsite-ontwikkelaars. Talmark heeft de meest tevreden klanten, dus je begeeft je in goed gezelschap. 😉

En we scoren de hoogste waardering (boven een 8) voor proces, design, usability en prijs/kwaliteit verhouding. Waar we nog het meest blij mee zijn, is dat uit het onderzoek blijkt dat alle ondervraagden opnieuw zaken zouden doen met Talmark. Aan ons de taak om deze lijn vast te houden en blijven te verbeteren.

Dankjewel voor deze waardering en jullie vertrouwen in Talmark! 

Publicaties onderzoeksresultaten

Werf& schreef een mooi artikel over deze resultaten: https://www.werf-en.nl/hoe-tevreden-zijn-klanten-met-de-bouwers-van-hun-recruitmentsite/ en op de blog van Digitaal-Werven (https://digitaal-werven.nl/recruitmentsitebouwers-onderzoek-prijs-kwaliteitverhouding/) worden de verschillende aspecten van het onderzoek belicht. Wil je het hele onderzoek lezen, neem dan contact met ons op. We sturen het je graag toe.

Hieronder een aantal highlights uit het onderzoek:

Prijs/kwaliteit verhouding per bureau

Tevredenheid met het ontwikkelproces