Employer branding. Campaigns. Career sites.
06 juni 2016

Talmark sponsort België op WK

World Ultimate & Guts Championships

Van 18 tot en met 25 juni 2016 wordt in Londen het “World Ultimate & Guts Championships”, in de volksmond het Wereldkampioenschap Frisbee georganiseerd. Talmark steunt het Belgische Nationale Ultimate Mannenteam, dat in de mannencompetitie zal strijden naast een 30-tal andere landen.

Onze medewerker Wouter Verpoest is één van de spelers van dit team. We wensen hem alle succes toe! Als wederdienst zullen de teams van Talmark BE en Talmark NL ingewijd worden in de frisbeewereld met een “Ultimate Clinic”, die zal eindigen in een zwaar bevochten strijd om de overwinning.

Wat is frisbee?

Frisbee (officieel Ultimate) is een spectaculaire en intensieve teamsport gespeeld met een frisbee (plastic schijf) door twee teams van zeven spelers. Een team scoort een punt als een van de spelers de frisbee vant in de eindzone van de tegenstand, na een aanval die begint van op hun eigen speelveld. Frisbee werd in de jaren 60 opgericht in de VS, is een non-contact sport en draagt fair-play hoog in het vaandel. Er zijn geen scheidsrechters.

Wil je een idee krijgen van de sport?