cover
LET MARKETING AND IT WORK FOR YOU
Employer branding?Maak een afspraak.

Talent Acquisition voor bedrijven

Talent Acquistion is het een van de belangrijkste taken van HR. Moderne organisaties omarmen netwerken en focussen op het werkgeversmerk, beginnen duurzame relaties met talent, werven via-via, maken gebruik van data en analyses en zetten sociale netwerken professioneel in. Talmark ondersteunt deze organisaties van idee tot en met realisatie. We streven altijd naar eenvoud.

Connecting talent made simple.

Employer brandingEen krachtig werkgeversmerk zet talent in beweging. Sterke werkgeversmerken worden eerder gekozen, zijn aantrekkelijker om voor te werken en binden talent duurzamer.
Werken-bij-siteEen aantrekkelijke en krachtige career site is de basis om connectie tussen talent en organisatie te leggen. Niet alleen voor actuele vacatures, maar ook voor het duurzaam verbinden van talent. Een werken-bij-site laat je daarom maken door een echte arbeidsmarktspecialist.
Getting the job doneIntegrale kennis, diensten en oplossingen in (internet) technologie, marketing en HR. We creëren, adviseren én realiseren.
HR Big data en AnalyseInzicht op media uitgaven, op wervingskanalenen, op kwaliteitsverhoging van aannames. TAMO, biedt het allemaal.
wervingscampagnesEffectieve online wervingscampagnes die het juiste talent aanspreekt en ze in beweging brengt.
Referral recruitmentWerven via collega's levert de beste 'quality of hire'. We realiseren graag samen een succesvol ambassadeursprogramma.
Talmark AcademyAl 10 jaar trainen we duizenden recruiters op het gebied van sourcing, search, social media recruitment, SEO en talent acquisition. 
Social media recruitmentVerbinden via sociale media. Eenvoudig, persoonlijk en vooral leuk!
Employee Value Proposition (EVP)De waarden waarmee je als werkgever geassocieerd wilt worden door de ogen van talent.
Top