cover
YOUR TEAM FOR DIGITAL TALENT ACQUISITION
Nieuwsgierig?Laat je bellen.

Talmark. Connecting talent made simple

Aangenaam. Wij zijn TALMARK, specialist in het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talenten. Voor bedrijven op zoek naar talent en voor HR dienstverleners in Nederland en België. In een steeds dynamischere arbeidsmarkt zijn losse oplossingen voor arbeidsmarktcommunicatie, selectieprocessen en softwareondersteuning niet langer voldoende. Wij verbinden kennis en kunde in branding, digital marketing, HR en technologie. We zijn een one stop shop voor bedrijven die vooruit willen.

Maak kennis met het talent achter Talmark.
UNIEKE ONE-STOP-SHOP FORMULETalmark is het label van Concepts2go en HR LinkIT. Samen bieden we een unieke propositie in talent acquisition marketing. Een formule die de belofte one-stop-shop echt inhoud geeft.
AangenaamBekijk onze introductievideo.
TALMARK'S TALENT TEAMHet Talmark team bestaat uit specialisten in branding, digital marketing, HR en technologie. Wij maken ambities werkelijkheid. Van recruitment proces, employer brand tot recruitment portal. 
Talmark & CoNaast een gedegen team van eigen professionals beschikken we over een netwerk van complementaire specialisten. Samen maken we de one-stop-shop ervaring waar.
Top