cover
THE NEXT STEP TO YOUR SUCCESS
Benieuwd naar best practices?Maak een afspraak.

Totaalpartner voor intermediairs

Professionele intermediairs zoals werving- en selectiebureaus, detacheerders, interim bemiddelaars en uitzendbureaus werken in een steeds sneller veranderende omgeving. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. De talentenmarkt is volop in beweging. Nieuwe specialismen ontstaan en innovatieve toetreders dienen zich aan. Talmark biedt slimme, solide en simpele oplossingen om succesvol te zijn in deze dynamische wereld.

Connecting talent made simple.
RecruitmentprocesWe optimaliseren het gehele recruitmentproces. Van het interne proces tot en met de online publicatie op eigen websites en andere media.
RecruitmentsysteemMet meer dan 15 jaar ervaring met vele recruitment- en staffingsystemen (ATS) adviseren wij bij de keuze en zorgen voor de implementatie, inclusief de koppeling met website en online kanalen.
RecruitmentsiteEen recruitmentsite of vacatureportal geschikt voor alle devices is bij ons de standaard. Geïntegreerd met de nieuwste functionaliteiten en naadloos gekoppeld met het interne proces.
Sterk merkSterke merken groeien sneller, worden eerder gekozen en zijn aantrekkelijk voor talent. Wij helpen ook intermediairs hun merk te versterken.
MarketingMet creatieve concepten en slimme online campagnes om klanten en kandidaten te activeren en te bewegen, zorgen we voor instroom van relevante doelgroepen.
Intelligence

Met TAMO - de talent acquisition monitor - bieden we onze klanten realtime inzicht in alle advertentiekanalen en gebruikte media. Zie direct welk kanalen echt geld opleveren.

RPO platformTalmark biedt een complete RPO suite. Een totaaloplossing voor de communicatie en integratie van alle betrokken partijen en klant-systemen voor Recruitment Process Outsourcing.
Top