cover
Inspiratie? Bekijk onze cases

Unieke one-stop-shop formule

Talmark is het nieuwe label waaronder HRlinkIT en Concepts2go samenwerken. Samen bieden we complete dienstverlening rond talent (recruitment) marketing. Of het nu gaat om een optimaal intern recruitment proces, een ijzersterk employer brand of een onderscheidende digital talent marketing campagne. Talmark biedt het in een integrale, unieke propositie.

Scopebepaling

Het startpunt voor een project van onze opdrachtgevers verschilt per type organisatie en per situatie. Zo kan een vraagstuk voortkomen uit een acute piek in vacatures, knelpunten in het interne recruitmentproces of bijvoorbeeld de noodzaak om als werkgever of bureau meer profiel te krijgen. Onze mensen kijken echter altijd verder dan de primaire vraag. Zo kan de vraag naar een nieuwe job site aanleiding zijn om juist eerst het interne proces te vernieuwen. Of bijvoorbeeld eerst het communicatie- en beeldconcept lading te geven. Samen met de klant bepalen we de scope die past bij de ambitie, budget en tijdspad.

Integrale aanpak

Tijdens de scopebepaling kijken we interdisciplinair naar de totale talent marketing behoefte. In de planvorming, concept- en specificatiefase alsmede in de uitvoering werken onze specialisten nauw samen aan de oplossing. Als opdrachtgever word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Alle expertises vind je bij Talmark onder één dak. Of het nu gaat om de recruitment software (ATS), de koppeling met de website of de connectie met online kanalen. Talmark zorgt voor een sluitend plan en een turn key oplevering.

Duurzame partner

De oplevering van een Talmark oplossing is het begin van een duurzame relatie. Zowel voor intermediairs als voor werkgevers zijn wij een kennispartner over het hele spectrum van digital talent marketing. Met onze monitoring tools meten we de effectiviteit van alle digitale kanalen. We spotten trends in technologie, proces en recruitment en delen deze met onze klanten. Samen bouwen we verder zodat je als bemiddelaar of werkgever voorop loopt in de continu veranderende arbeidsmarkt.

Meer weten?Ricardo RisamasuPartner+31(0)306773201
Stuur WhatsappStuur een e-mail
Top