Voor werkgevers

Zet talent acquisition bovenaan de agenda

Talent Acquisition is een van de belangrijkste taken van HR. Moderne organisaties omarmen netwerken en focussen op het Employer Brand, beginnen duurzame relaties met talent, werven via-via, maken gebruik van data en analyses en zetten sociale netwerken professioneel in. Wij ondersteunen deze organisaties van idee tot en met realisatie met creativiteit en techniek. Met het streven naar eenvoud altijd op de eerste plek.
''Nieuw talent vinden wordt een grotere uitdaging dan het vinden van nieuwe klanten.''- Ricardo Risamasu (Talmark)

Voor intermediairs

Bied een optimale 'candidate experience'

Professionele intermediairs zoals werving- en selectiebureaus, detacheerders, interim bemiddelaars en uitzendbureaus werken in een steeds sneller veranderende omgeving. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. De talentenmarkt is volop in beweging. Nieuwe specialismen ontstaan en innovatieve toetreders dienen zich aan. Wij bieden slimme, solide en simpele oplossingen om succesvol te zijn in deze dynamische wereld.

Talmark & friends

Een netwerk van specialisten

Met Talmark heb je een partner van formaat. Het Talmark-netwerk biedt je recruitment experts, tools, data en media om de oplossing voor jouw wervingsvraagstuk te realiseren. Van producers van catchy video's tot recruitment software, van waardevolle arbeidsmarktdata tot copy writers voor jouw 'story telling'.
Ontdek ons netwerk

Contact us

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Contact