Recruitment sites

Optimale kandidaatbeleving en recruitment processen

Een slimme recruitment-, werkenbij- of career site is onmisbaar in de huidige arbeidsmarkt. Wij maken impactvolle websites met aantrekkingskracht. Voor werkgevers én voor bemiddelaars. Geoptimaliseerd voor mobiel, voorzien van de modernste features, modulair uitbreidbaar en gereed voor de toekomst. Wij zorgen voor de juiste balans in beleving en een sollicitatieproces dat naadloos aansluit op vrijwel elk recruitment systeem.


Candidate experience

Aan alles gedacht

Een succesvolle career of job site voorziet de bezoeker van de juiste vorm en inhoud in elke fase van de candidate journey. Dit is veel meer dan spannende video’s en pakkende oneliners. Het is ook een efficiënt en prettig sollicitatieproces en antwoord op prangende vragen over het ‘werken bij’ of de sollicitatieprocedure. Bij Talmark kijken wij vanuit dit brede perspectief. We zorgen voor de juiste balans en delen onze ervaringen. Daag ons uit!

Connected to any ATS

Naadloos verbonden

Een career site is altijd up-to-date en sluit naadloos aan op het recruitment proces. Interactie met talent in een schaarse markt vraagt om snelheid, kwaliteit en veiligheid. Bij Talmark besteden we hier veel aandacht en zorg aan. We koppelen naadloos met vrijwel alle moderne recruitment (ATS) systemen. Dat doen we voor werkgevers, maar ook voor uitzendorganisaties en werving- & selectiebureaus. Daarom kunnen wij met overtuiging oplossingen bieden die écht werken, 24x7. 

Analyze this

een wereld van data

Onze digitale wereld biedt bergen aan data. Alles is meetbaar, koppelbaar en klaar om te analyseren. Hoe krijg je uit de veelheid van data de echte waarde naar boven? Wij bieden toegankelijke analysetools, dashboards en consultancy om career sites continu te verbeteren. Daarbij meten we van medium en website tot ATS, van banner, sollicitatie tot ‘hire’. Zo leren onze klanten met welke kanalen het juiste talent wordt binnengehaald.  

We take care

Digital recruitment partner

Bij Talmark zien we onszelf niet als leverancier van onze relaties, maar als partner voor jou. We werken voor korte en lange termijn en dat vraagt commitment, kennis en verdieping. Wij ontzorgen werkgevers en bemiddelaars met services en oplossingen, passend bij hun specifieke situatie of vraagstuk. Bij recruitment sites kunnen wij de complete regie verzorgen. Van concept tot code en van creatie tot conversie. 
''A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others.''- Ayn Rand

TALMARK & FRIENDS

EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN

Met Talmark heb je een partner van formaat. Het Talmark-netwerk biedt je recruitment experts, tools, data en media om de oplossing voor jouw wervingsvraagstuk te realiseren. Van producers van catchy video's tot recruitment software, van waardevolle arbeidsmarktdata tot copy writers voor jouw storytelling. 
Ontdek ons netwerk

Onze andere diensten

Geef je career site extra impact met...

Employer Branding
Recruitment Campaigns

Contact us

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Contact