sterk werkgeversmerk

Met een authentieke propositie op de arbeidsmarkt

Werven van nieuwe medewerkers en aantrekkelijk zijn voor nieuwe talent is voor steeds meer werkgevers een grotere uitdaging dan het vinden van nieuwe klanten. Alle reden dus om je werkgeversmerk prominent op de agenda te zetten. Hiermee leg je immers het fundament voor duurzaam succes op de arbeidsmarkt. Lees hoe wij je daar met een even praktische als verfrissende aanpak in begeleiden.

Employer value proposition

Meer dan een hippe foto of flashy video

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever? Met de Employer Brand aanpak van Talmark maken we de onderscheidende kernmerken van een organisatie inzichtelijk en tastbaar. De kernbelofte die daar uit voortkomt, vormt het fundament voor een authentiek werkgeversmerk en een onderscheidend communicatieconcept. Hiermee krijgt de communicatie richting talent in woord en beeld de juiste lading. Succes gegarandeerd! 
Leg jouw vraagstuk voor

employer brand proces

doelgerichte en pragmatische aanpak

De ontwikkeling van het employer brand is geen eenmalige positionering. Het is een continuproces. Het Talmark-model visualiseert dit proces. We onderscheiden vier onderdelen:

  1. Begrijpen
  2. Strategie & planvorming
  3. Uitvoeren
  4. Meten

Nadat je het proces succesvol hebt doorlopen, eindigt het niet. Een employer brand vergt ook onderhoud. Want organisaties, doelen en markten veranderen. Het scherp houden van de boodschap en het continu meten van de resultaten houden 'het wiel' draaiende.

Onze employer brand aanpak
Employer Brand Proposition Pyramid

De unieke Talmark propositie piramide

inside out & outside in

Om tot een goed werkgeversmerk te komen hebben wij samen met andere merkexperts een eigen methodiek ontwikkeld. Hier komen diverse bekende merkmodellen bij elkaar in één vorm, de 'employer brand proposition pyramid'. Zo komen we sneller tot een compleet werkgeversmerk zonder te verliezen aan kwaliteit en diepgang. Hoe het werkt? Wij laten dat graag aan je zien.
Zet de eerste stap

Onze andere diensten

breng je employer brand tot leven met...

Connected Careersites
Recruitment Campaigns

Contact us

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Contact