Van concept tot conversie

Verleiden van talent begint met je doelgroep bereiken

Wij helpen je om je werkgeversmerk te activeren op sociale media, Google en andere kanalen. We bereiken hypertargeted doelgroepen met aansprekende communicatieconcepten en realiseren traffic naar jouw connected campagne- of werkenbij-site, mobile proof en Google optimized. Talmark biedt een integrale, unieke propositie waarbij recruitmentcampagnes de cirkel rond maken.

candidate insights

zet jouw doelgroep in beweging

'Knowledge is power'. En gelukkig is er volop recruitment kennis én data beschikbaar. Bij Talmark combineren we candidate insights met creativiteit en technologie. Wij weten wat jouw doelgroep beweegt, waar die zich bevindt en via welke mediakanalen je die kunt bereiken. Zo schieten we niet met hagel maar met scherp.

Tempting concepts

Balans in beeld en boodschap

Met een helder werkgeversmerk en inzichten in de drijfveren van jouw doelgroep ontwikkelen onze creatieven het communicatieconcept voor jouw arbeidsmarktvraag. Met pakkend beeldmateriaal - foto, video of animatie - en treffende teksten zorgen we voor de juiste combinatie van effectief én creatief! 
Daag ons uit

Changing channels

Regie op campagnes

Doelgroep bekend? Check! Communicatieconcept top? Check! Website op orde? Check! Samen bepalen we welke mix van mediakanalen we in gaan zetten. Hierbij beperken we ons niet alleen tot online. Elke wervingsvraag is immers anders.  Met onze partners stellen wij de best passende mix samen. En uiteraard houden we de regie en sturen op resultaat.

Talmark & friends

EEN NETWERK VAN SPECIALISTEN

Met Talmark heb je een partner van formaat. Het Talmark-netwerk biedt je recruitment experts, tools, data en media om de oplossing voor jouw wervingsvraagstuk te realiseren. Van producers van catchy video's tot recruitment software, van waardevolle arbeidsmarktdata tot copy writers voor jouw storytelling.
Ontdek ons netwerk

Onze andere diensten

Employer Branding
Connected Careersites

Contact us

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Contact