Employer branding. Campaigns. Career sites.
01Intro

Een plek waar vacatures betekenis krijgen.

Career sites. Het Talmark Recruitment Platform is de kernoplossing voor de werving van elke organisatie, werkgever of intermediair. Een digitale plek om uit te stralen wat jouw organisatie onderscheidend maakt. Met een naadloze integratie van het wervingsproces door koppeling met vrijwel elk recruimentsysteem (ATS). Maar ook gebruiksvriendelijk content management en de modernste online features, uitgevoerd in state-of-the-art 'mobile first' design voor de beste candidate experience.
02Careersite aanpak

Functionaliteit en creativiteit.

De juiste balans. Dat is wat een werkenbij-site voor een werkgever of een vacatureportaal voor een intermediair moet bieden. De balans tussen vormgeving en functie, tussen beleving en inhoud en tussen gevoel en ratio. En die balans verschilt per organisatie. Elke werkgever en intermediair is anders. Met ons multidisciplinaire team gaan we voor de best passende candidate experience. Van functioneel ontwerp tot creatief design, van een makkelijk sollicitatieproces op mobiel tot het meetbaar maken van alle data.

Innovatie voorop.

De wereld van recruitment blijft zich ontwikkelen. Ons Talent Marketing Platform gaat hier in mee en loopt zelfs voorop. Met gedifferentieerd solliciteren, een complete mobile first aanpak en een ingebouwd Data Dashboard met data uit de website én het ATS. We geloven in een integraal proces waarbij het werken met het platform voor de gebruiker altijd vloeiend moet zijn met behulp van ons eigen content management systeem (CMS). We blijven innoveren zodat een careersite niet zomaar een website is, maar een beleving voor talent.
03Site

Flexibiliteit.

Met behulp van onze Talmark Cloud Connector verbinden we elk ATS, ERP of CRM naadloos met ons recruitment platform. Zo zorgen we altijd voor een optimale kandidaatbeleving. Via ons CMS kunnen klanten zelf content wijzigen en nieuwe content toevoegen. Daarnaast besteden we veel zorg aan optimalisatie voor vindbaarheid via zoekmachines en job boards. Ook bieden we oplossing voor bescherming van privacy van bezoekers en hebben we ruime ervaring met cyber security eisen.

04Cases

Uitgelicht werk.

Als je originaliteit nastreeft ben je niet authentiek, als je authenticiteit nastreeft kom originaliteit vanzelf. En daarmee ook het best passende talent.
05Services
Recruitment campaigns

Zinderende campagnes met sterke merkboodschappen en conversie gerichte advertenties.

Employer branding

Authentieke merkverhalen en proposities voor het talent van vandaag en morgen.

06Contact

Let's work
together.

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Neem contact op
Vul je gegevens in.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.