Employer branding. Campaigns. Career sites.
01Intro

Authentieke merkverhalen.

Employer branding. Het positioneren van je organisatie als sterk werkgeversmerk om aantrekkelijk te zijn voor het juiste talent. Een combinatie van onderzoek, cultuur, ambities, dromen en kwetsbaarheden die samen komen in een krachtige werkgeversbelofte. Dit vormt de basis voor alle arbeidsmarktcommunicatie: Van online wervingsacties en referral campagnes tot landingspagina's of complete werkenbij-sites.
02Brand aanpak

Authenticiteit brengt originaliteit.

We zoeken altijd naar de balans om het onderscheidend vermogen van een organisatie zo goed mogelijk neer te zetten en schijnen het licht op de juiste plekken. Het is een zoektocht naar authenticiteit, niet originaliteit. Als je originaliteit nastreeft ben je niet authentiek, als je authenticiteit nastreeft komt originaliteit vanzelf. Daarom geloven we in authentieke verhalen die herkenbaar zijn en een transparant beeld geven wat talent kan verwachten.

Creatief gestructureerd.

Het creëren van een employer brand is een creatief proces. Door onze jarenlange ervaringen pakken we dit gestructureerd aan. Hiervoor gebruiken we onze Talmark Propositie Piramide. Van interviews en workshops tot analyses van de doelgroep. Van brainstormen tot propositievorming. Van idee naar conceptbeeld. En van belofte naar tastbaarheid.

Authenticity means erasing the gap between what you firmly believe inside and what you reveal to the outside world.

Adam Grant

04Cases

Uitgelicht werk.

Als je originaliteit nastreeft ben je niet authentiek, als je authenticiteit nastreeft kom originaliteit vanzelf. En daarmee ook het best passende talent.
05Services
Recruitment campaigns

Zinderende campagnes met sterke merkboodschappen en conversie gerichte advertenties.

Career sites

Gebruiksvriendelijke ervaringen voor de beste candidate journey.

06Contact

Let's work
together.

Deel jouw vraag of uitdaging op de arbeidsmarkt

Neem contact op
Vul je gegevens in.

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.